Begin dit jaar organiseerde Cine Mar al een aantal fantastische avonden waarbij de mooiste surf- en natuurfilms werden getoond. Nu is Cine Mar terug met nieuwe data, nieuwe locaties en nieuwe films. Samen met Cine Mar mag BoardChicks twee kaartjes weggeven!

Wat is Cine Mar?

Cine Mar – Surf Movie Night is een superleuk filmfestival voor iedereen die houdt van de zee en avontuur. Vanuit een comfortabele Melkweg Cinema-bioscoopstoel reis je mee naar de zee, ga je op avontuur met internationale surftalenten en maak je kennis met mensen die passie opnieuw definiëren. Cine Mar toont op 10 oktober deze twee bijzondere films: Proximity en Fishpeople.

Proximity

Taylor Steele presenteert ‘Proximity’, een portret over het moderne surfen. De film volgt acht van de beste surfers ter wereld, vier legendes en vier rising stars, op hun zoektocht naar nieuwe golven en een diepere betekenis in exotische bestemmingen.

Fishpeople

Een nieuwe documentaire, ‘Fishpeople’, geregisseerd door Keith Malloy vertelt het verhaal van een unieke samenstelling van mensen die hun leven hebben opgedragen aan de zee. Van surfers en speervissers tot een voormalig steenkoolmijner en een groep risicojongeren in San Francisco, deze film gaat over transformatieve effecten van de tijd die besteed wordt in de oceaan- en hoe we onze beperkingen achter kunnen laten om een diepere betekenis te ontdekken in het wilde zoute water wat net na de branding ligt.

Winactie: Cine Mar X BoardChicks

Wil jij graag een superleuke avond met een vriend(in) beleven in Melkweg Cinema Amsterdam? Wij geven twee kaartjes weg voor de Cine Mar filmavond van 10 oktober 2017 in de Melkweg Cinema. Laat onder dit bericht achter waarom jij en je vriendin hier bij moeten zijn!

Kaartjes Cine Mar

Wil je het risico niet lopen dat je er niet bij kunt zijn? Je kunt natuurlijk ook gewoon kaartjes kopen voor dit leuke evenement! Koop hier je tickets.

Ben je erbij? Zet jezelf meteen op ‘aanwezig’ via het Facebookevenement van Cine Mar.

Noot van de redactie: Op 3 oktober maken wij de winnaressen bekend.