Om landelijk meer bekendheid te krijgen en meer chicks te kunnen ‘omarmen’ die de liefde voor boardsports delen, wil de community dit jaar een nieuwe stap maken en een eigen BoardChicks website en eigen BoardChicks magazine lanceren. We gaan niet voor zomaar een tijdschrift en website maar voor iets unieks! 

Check de campagne op: http://wijzijnsport.nl/campagnes/boardchicks/boardchicks-next-step/


Video: Bartolomedia

Website
Op de website kan je niet alleen dingen lezen, er kan net als in onze BoardChicks Facebookgroep meegepraat worden, tips en tricks kunnen uitgewisseld worden en je zal er ook goed terecht kunnen voor exclusieve travel tips. Speciaal voor de BoardChicks members is er extra informatie, waar alleen de BoardChicks members recht op hebben.

BoardChicks members kunnen op de nieuwe website een eigen sportprofiel opbouwen, zodat het gemakkelijker wordt om een buddy te vinden en nuttige informatie over evenementen, materiaal of reizen terug te vinden. Zo hebben we als BoardChicks een platform waar we op een inspirerende manier ervaringen kunnen delen, spullen aan elkaar kunnen uitlenen en van elkaar kunnen leren. Ook willen we members de mogelijkheid bieden om actiever bij de community betrokken te blijven en om tips en tricks te leren van professionele boardchicks.

Magazine
Omdat wij het belangrijk vinden dat sommige verhalen, tips/tricks, travel stories, gear tips, ‘hoe maak ik mijn eigen boardsok tot aan in welke bikini kan ik het beste surfen’ uitgelicht worden, zal er een full colour BoardChicks magazine komen over boardsports, geschreven door en vóór girls! Dit wordt het handboek voor elke BoardChick en mag zeker niet ontbreken uit jouw beach-, travel- of boardbag.

Wat moet ik doen om dit te realiseren?
Omdat we natuurlijk super dankbaar zijn als jullie ons supporten op welke manier dan ook, willen wij jullie ook iets terug geven.
Wij hebben allerlei toffe Perks / Rewards bedacht. In dit foto album worden de verschillende rewards en de bijbehorende bijdrages nader uitgelegd.
Je krijgt in de meeste gevallen dus meer dan de helft van de donatie terug in de vorm van de exclusieve ‘goodies’ of ‘experiences’ die we teruggeven.

Het is ook mogelijk om te helpen door een donatie te doen zonder ‘reward’. Dat kan al vanaf €5! Alle donateurs die de BoardChicks Next Step Campagne steunen komen hoe dan ook op de nieuwe BoardChicks Wall-of-Fame webpagina.

Helaas moeten we bij sommige donaties ook een gedeelte van het bedrag reserveren voor het verzenden van de ‘rewards’. Mocht je in de gelegenheid zijn om ze bij ons op te halen, zodat we op verzendkosten kunnen besparen, dan zou dat helemaal top zijn.

Advertenties
Ook bieden we een advertentie aan op onze nieuwe website. Voor €250,- staat jouw reclame banner gedurende de eerste maand na de lancering op de homepage van de nieuwe BoardChicks website.
Je banner is bij het openen van de BoardChicks website direct in beeld en zal ook in promoties rondom de website te zien zijn. Omdat we maximaal maar 4 banners plaatsen, moet je bij deze perk er snel bij zijn!
Als blijkt dat de banner om belangrijke redenen niet bij ons past, behouden we ons het recht voor om je donatie te retourneren.

Voor €750,- bieden we je een 1/1 Pagina Full Colour in BoardChicks Magazine #1
Dit BoardChicks Magazine #1 verschijnt in november 2015 in een minimale oplage van 5.000 stuks en wordt o.a. verstuurd aan alle BoardChicks members, sponsors & relaties.
We kunnen maximaal 3 advertenties weggeven.
Als blijkt dat de advertentie om belangrijke redenen niet bij ons past, behouden we ons het recht voor om je donatie te retourneren.