No more white-wash!

Kan jij al beter surfen dan het beginners niveau van de gemiddelde surfcamps?
De BoardChicks Surftrip is voor alle meiden die het gehad hebben met de oefen pop-ups op softtops en de miljoenste white-wash rit naar het strand. Alle dames die hun skills een extra boost op persoonlijk niveau willen geven, nodigen wij uit, om van 9 tot 17 augustus 2013, met ons mee te gaan naar de Franse kust! Van net de green-face rijden tot bottom turns oefenen, we hebben voor elk niveau een groep.

BoardChicks zocht speciaal voor jullie een locatie op loopafstand van een break met consistente swell voor weinig centjes maar mega zon. Zodat je daar heerlijk je tent uit kan rollen, een chocolade croissantje naar binnen kan happen en zo je ochtend douche kan nemen in de golven van Carcans-Plage.

Dit is wel geen beginners week, maar juist een week waar chicks van verschillende levels hun surfskills kunnen pushen. In het begin van de week kan je aangeven hoeveel surfervaring je hebt en wordt er een mini evaluatie van je kunsten gedaan. Aan de hand daarvan worden alle dames in verschillende groepen gedeeld. Met goede theorie, coaching van de pro’s en videoanalyse kun je in een week veel leren! Met een goede dosis stoke en doorzettingsvermogen surfen we na deze week de vissen uit het water.

Voor meer info en boekingen check:www.surflife.nl/surfcamps/boardchicks
blijf op de hoogte via het facebook event