YES voor het 3e jaar organiseert BoardChicks in samenwerking met O’Neill Surflife Carcans de Boardchicks only trip! De O’Neill BoardChicks surftrip is voor alle meiden die willen leren golfsurfen maar ook voor de meiden die het gehad hebben met de oefen pop-ups op softtops en de miljoenste white-wash rit naar het strand. Alle dames die hun skills een extra boost op persoonlijk niveau willen geven, nodigen wij uit naar de Franse kust! BoardChicks gaat deze zomer wederom voor die speciale locatie op loopafstand van de break met consistente swell voor weinig centjes maar mega zon. Zodat je daar heerlijk je tent uit kan rollen, een chocolade croissantje naar binnen kan happen en zo je ochtend douche kan nemen in de golven van Carcans-Plage aan de franse westkust. Tijdens de gehele week krijg je coaching van O’Neill riders Martine & Dominga!

LET op: Voor meiden die graag coaching willen en verder willen komen in het surfen, zal er coaching zijn van O’Neill teamriders. De coaching is alleen voor meiden die al ‘down the line’ kunnen surfen.

Ben je beginner en heb je altijd al willen leren surfen! Ook voor jou staat er een team enthousiaste instructeurs klaar :)!

Check voor meer info: www.surflife.nl/boardchicks
Facebook: klik hier
Foto’s: Riemkje Poortinga & Nina Dance


Video: Bartolomedia