Surfen, yoga’en of een goede tan sessie, het kan allemaal in de bikini’s van CURMS! Lucky you, want BoardChick mag een ‘limited edition’ bikini weggeven (t.w.v. €85,-) aan de coolste surfchick van Nederland.

Meet CURMS!
Een (surf)bikini en accessoire merk, ontworpen in Nederland, gecreëerd in samenwerking met kleine familiebedrijfjes in Indonesië.
CURMS is geïnspireerd en gemaakt van authentieke ikat (handgeweven stof) uit Indonesië. Bij het kopen van een product van CURMS maak je niet alleen jezelf blij, maar support je ook de lokale ambachten in Indonesië.

Happykini
‘Happykini is ontworpen speciaal voor meiden die graag actief zijn in en rondom het water en daardoor ongestoord kunnen genieten.’ Alle producten worden zorgvuldig getest door de CURMS ambassadeurs. Alle Happykini’s zijn ‘reversible’, je koopt dus niet 1, maar 2 bikini’s. Hierdoor zijn de verschillende kleuren en modellen ook perfect met elkaar te combineren.

Wil jij deze bikini winnen? Natuurlijk wil jij deze bikini winnen!

Voorwaarden:
– Kopieer de URL van dit bericht en deel het op facebook
– Laat snel een berichtje achter onder dit artikel waarom jij deze bikini moet winnen en wie weet ligt deze binnenkort bij jou op de deurmat!
– Op vrijdag 7 juli maken wij de winnares bekend.

De limited edition bikini van CURMS is in het zwart. De kleur en het model staat vast, maar de maat kan je bij het winnen van de bikini doorgeven!