Hét surf-, skate- en muziekfestival van Nederland gaat op 7, 8 en 9 juli 2017 van start op het strand van Ameland. MadNes is een weekend bomvol met surfen, skaten, heel veel muziek, cultuur, duurzaamheid en nog veel meer. Komend jaar zal MadNes flink uitpakken voor de tiende editie. Dat wordt genieten voor het leven!

Na een relaxte boottrip kom je aan op het prachtige Ameland om je vervolgens een weekend lang helemaal uit te leven. Begin je dag met een flinke surfsessie, pak daarna een clinic blokarten mee en bekijk vervolgens een band op de Greenstage waarbij je zelf al fietsend energie opwekt om het podium draaiende te houden. Check daarna de pro’s gaan bij de spectaculaire bmx- en skateshows in de halfpipe.

Iedereen kan zich de hele dag vermaken op MadNes. Van keiharde sporten tot een uitgebreid cultureel programma en van een stranddans tot een graffiti workshop. En als het dagprogramma nog maar half voorbij is begint het muziekprogramma al los te barsten met zo’n 45 vette bands en DJ’s. Ga uit je dak op bands in alle muziekstijlen, om vervolgens de volgende ochtend weer met je plank de zee in te duiken: Dat is MadNes!

Tickets kopen

Een MadNes ticket heb je al voor slechts €119,50. Dit is inclusief toegang tot alle bands, clinics, camping, 2 maaltijden, gebruik van testmateriaal, busvervoer en vervoer van surfspullen op het eiland. De kaartverkoop start op 4 februari om 14:00 uur.

Meer info en tickets vind je op: www.madnesfestival.nl/tickets

Check www.madnesfestival.nl voor meer info en kom alvast in de stemming met de promovideo:

Win kaarten voor de pre-party

Om alvast in de stemming te komen organiseert MadNes een pre-party op 31 maart. Wil jij erbij zijn? Dat kan! BoardChicks geeft twee kaartjes weg. Laat ons in een berichtje onder dit artikel of naar onze Facebookpagina weten waarom jij naar MadNes wil! Vergeet niet je e-mailadres te vermelden. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.