Krijg jij zodra de zomer voorbij is weer kriebels om naar de sneeuw te gaan? Voor iedereen die niet kan wachten is er in de herfstvakantie een snowtrip naar Park Hill, het freestyle snoboardcamp van SAIKO in Mayrhofen, Oostenrijk. Begin het seizoen goed en verbeter je skills met freestyle clinics van pro’s. Speciaal voor alle boardchicks komt pro rider Enni Rukajarvi uit Finland om coaching te geven!

Enni Rukajaervi - Lifestyle

PARK HILL

PARK HILL is een 2 weken durend internationaal freestyle snowboardcamp. Het verblijf, eten en feestjes zullen plaatsvinden in het snowboardershotel The Gasthof van SAIKO, in Mayhofen. Je krijgt de kans om samen met pro’s van wereldformaat je snowboard skills te verbeteren in het bekende BetterPark op de Hintertux in Oosterijk. Een week vol shredden met gemotiveerde internationale rijders van alle niveau’s en alle leeftijdscategorien. Voor rijders onder de 16 is er een speciaal “Rookie Package” gericht op plezier en actieve begeleiding. Samen met Chicky Clinics en BoardChicks is SAIKO bezig met het betrekken van meer dames bij de boardsports en is er voor PARK HILL een girls-only pakket samengesteld. Naast de dagelijkse schred sessies kun je genieten van een BBQ, skate sessies, film avonden, feestjes, een heel off-snow programma en heel veel goodies!

Voor de perfecte start van het seizoen moet je dus mee! Een week of misschien zelf twee weken lang je skils ontwikkelen samen met pro’s en andere gemotiveerde rijders. Skaten in het Gasthof, boards testen en gewoon een week met dikke fun en shredding!

430669_383724688313227_872413510_n

Ride with the pro’s

Van maandag tot en met vrijdag worden er clinics gegeven door pro’s met skills extra-ordinaire! Iedere ochtend of middag kan je een clinic volgen. Afhankelijk van niveau en discipline (kickers of rails) wordt je ingedeeld. Tijdens de clinics worden je tricks vastgelegd op video en foto.

De pro’s die tijds Park Hill aanwezig zullen zijn, zijn: Gulli Gudmundsson (The Icelandic force), Saku Tiilikainen (The Finnish all-terrain stomping machine),  Ethan Morgan (The creative and versatile German American), Brage Richenberg (Norways finest a.k.a. Mr. first-ever-double-backflip-off-a-knuckle) en Gareth Andrews (UK rail master a.k.a. “The Gazza”).
Speciaal voor de BoardChicks is er een super enthousiaste dame uit Finland aanwezig tijdens de eerste week en misschien wel beide weken! SAIKO presents: Enni Rukajärvi,  Burton / Red Bull teamrider en op dit moment 2e Overall Tour Ranking TTR.

 1288455643500

tip: voor video’s en meer info over Enni, check haar website.

Testboards & Betterpark Park Hintertux
De gehele week zijn er testboards van Bataleon, Lobster, Lib Tech, Switchback en Gnu beschikbaar. De boards kunnen getest worden in het Betterpark op de Hintertux gletsjer. Het park van de Hintertux staat bekend om de kwaliteit van de grote, medium en kleine kickers. Ideaal voor boarders van ieder niveau die graag door de lucht vliegen. Naast kickers zijn er dit jaar een hoop nieuwe rails en boxen bijgekomen! De 2 jib lines bestaan onder andere uit een downrail, flatrail, rainbow box, c box, flat-down box en butter box. Genoeg voor iedere freestyler, beginner of gevorderde boarder!

Er is al lekker wat sneeuw gevallen op de Hintertux en het park ligt er superstrak bij.

422711_488341184518243_58493643_n

VERBLIJF

The Gasthof zorgt voor zijn snowboarders. Met een tuningsruimte om je board te waxen en prepareren voor een dikke dag rijden, een boatdroogruimte en de welbekende “Riders Lounge”. Bekend van de wekelijkse Swagger nights en Beer pong contents. Het Gasthof staat bekend om de gezelligheid, betaalbare drankjes, dikke feesten en chille avonden. Uitgerust met lounge banken is dit de ideale plek om je benen te rusten na een dag op de berg. Daag je nieuwe vrienden uit voor een spelletje op de WII en heb je een MP3 speler, dan draaien we ook gewoon jouw muziek!

3537636

ARRANGEMENT – Park Hill week of weekend packages

Boek 1 van de 2 weken van 12 t/m 19  of 19 t/m 26 oktober vanaf € 150,00 inclusief 7 nachten verblijf op slaapzaal, pro clinics, toeristenbelasting, Park Grill BBQ en goodie bag.

Zin om te boarden, maar geen tijd of cash om een hele week er tussen uit te piepen? Dan is het ook mogelijk het weekend van 18 t/m 20 oktober mee te pakken voor € 138,26 inclusief 2 nachten verblijf op slaapzaal (€ 27,76) + 2 x ontbijt (€ 6) en avondeten (€ 12,50) op zaterdag + 2 daagse pas (€ 92)

extra’s:

  • verblijf: Voor een paar euro meer slaap je in een groot appartement of 2 persoons kamer.
  • food: Zelf koken is mogelijk als je een appartement boekt.  Voor € 132 heb je halfpension en ben je de hele week voorzien van eten in het Gasthof restaurant.
  • liftpas: Voor € 224 heb je een 6-daagse liftpas. Een 3 daagse pas = € 129. Ook meer / andere dagen is mogelijk.
  • vervoer: Ga je een week dan kun je voor € 100 in een luxe touringcar mee naar Oostenrijk. Eigen vervoer is ook mogelijk. Zelfs voor een weekend is het prima te doen om op en neer te rijden (950 km vanaf Utrecht).

Chicks deal:

  • Chicky clinics/BoardChicks Park Hill arrangement. 19-26 okt. € 540 voor 7 dagen verblijf in appartement, schoomaakkosten, touristenbelasting, SAIKO keychain, transfer naar park, girl coaching, 6 daagse liftpas, all-girl pro clinics, DIY workshop, video analysis, party, film en goodiebag.

Last minute korting!

  • Boek via Boardchicks en ontvang 50 Euro last minute korting op je totaal deal!  (Schrijf: ‘buddy Riemkje’ bij opmerkingen als je boekt voor de lastminute korting )

Voor meer info over deals, prijzen en boekingen klik hier en scroll naar beneden voor de prijstabel. Voor meer info over  Park Hill website.

Als je wil weten of er meer boardchicks gaan om mee op te hooken stuur dan ook even een mailtje naar boardchiks@gmail.com (ook voor de lastminute deals en korting!)

Voor vragen bel of mail naar Saiko: +31 (0) 20 3370280 / laura@saiko.com of Riemkje +31 (0) 615860120 boardchiks@gmail.com