News

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Waar zijn alle boardchicks van het land?

De eerste vlokken zijn al uit de wolken komen vallen, wat betekent dat het winterseizoen in volle gang is! Heb jij ook al de winter-stoke en kan je niet wachten om weer buiten te boarden? Kom dan om 15:00 uur op zaterdag, 15 december naar het F.A.S.T. Surfdorp in Scheveningen. Hier vindt het allereerste BoardChicks snowboardevenement: SnowWhite Winter Village plaats.

Na het succes van ons surffestival in de zomer toveren we F.A.S.T. om tot een sprookjesachtig winterdorp met kerstbomen, lichtjes en sneeuw. Speciaal voor deze gelegenheid heeft GV Constructions voor ons een box gebouwd waar beginners tot gevorderden de hele dag op kunnen shredden. Geen paniek als het je eerste keer is, er lopen een aantal gevorderde boardchicks rond die naast demo’s ook tips geven!

Motivatie nodig? Kom naar de O’Neill Philips truck waar je chill snowboardfilms als ‘Further’ en ‘Deeper’ kan kijken. Als je zin hebt in iets actiefs maar het even hebt gehad met de box, zorgt Anonymous Gentlemen voor een sleerace waar je sicke prijzen kan winnen. Verder komt op het F.A.S.T. plein een gezellige kerstmarkt te staan en is er in de middag een modeshow waar je inspiratie kan opdoen voor je winteroutfits. Heb je tegen die tijd al honger van al het boarden, shoppen en film kijken? Dan staat er een winterpicknick voor je klaar met allerlei heerlijke Hollandse wintergerechten. Om helemaal in de sfeer te komen is er muziek van de MadNes Festival band contest en s’avonds rocken zij ook nog eens op het eindfeest.

Dus dit jaar geen veertien uur reizen, dure liftpassen of scheldende Fransen voordat je kan genieten van the winter glow. Jouw seizoen begint op zaterdag!

meer info:
www.facebook.com/events/362497333838220/
www.facebook.com/tessa.snowwhite?fref=ts